Parmesansnurror, ostsnurror eller pestosnurror 3 smördegsplattor, 10x20 cm, 225 gram, tinade. 2 dl riven parmesanost eller riven ost av grano padano eller ost med liknande smak och egenskaper receptfavoriter.se
Skinka och ost smördeg rullar Ett ark smördeg, bättre rektangulärt. 1150 söt skinka. 1150 ost skivad. 11 ägg. 1Rör, sesamfrön. Vi sätter ugnen för att värma ugnen till 200ºC, www.lasrecetascocina.com
Pinnar, snurror & palmiers i smördeg 2 smördegsplattor, tinade [ca 170 g] 1 ägg, lätt vispat. 1Sardell- och parmesanfyllning35 g sardeller, finhackade 0,5 dl parmesanost, riven www.koket.se
Smördegslindad sparris grön sparris. 1smördeg (ca 250 g). 1mjuk getost t ex chevreau. 1ägg. 1sesamfrön1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Knipsa bort den grova änden av sparrisarna Svt
Smördegssnittar med päron, blåmögelost och hasselnötter 2 ark fryst smördeg 1 ägg 1 päron 100 g blåmögelost, valfri 4 msk hasselnötter honung, flytande timjan havssalt www.koket.se