Kan det bero på årstiden. Kan det vara arbetsbelastningen på jobb. För inte kan det väl vara åldern. Ja, vad det är så kan jag inte göra annat än konstatera att jag är såååå trött
Superenkel att göra är den här vegetariska gratängen, men det behöver ju inte vara krångligt för att vara gott (mycket godare än jag lyckades få till det på bilden
Torsken har ju länge varit rödlistad, men nu får vi äta den med gott samvete igen. Härligt. Den här rätten är lättlagad, och får smak av örter och ansjovis
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Detta blev dagens middag. Â Vitkål tillsammans med färs är verkligen gott. =) Du behöver. Quorn Riven/hackad vitkål Broccolibuketter 1 burk krossade tomater, örtsmak Valfria kryddor 1
Souvlaki på Fläskfilé Souvlaki med tzatziki är väl sinnebilden av Grekisk mat för många. Jag har ätit mängder av varianter under mina Greklandsresor genom åren, men den bästa var på restaurang Limanaki i Platanias i höstas
Vi hann väl inte mer än in genom dörren i söndags, när vi kom hem från vår helg i Stockholm, förrän Håkan hade asat fram köttkvarnen och korvstoppningstillbehören
Fisksoppa med cider. Den stora tiden för värmande soppor är egentligen på hösten. Däremot tycker jag att en frisk fisksoppa med mycket örter passar alldeles utmärkt för vårlunch
Varm Potatissallad 4 port. 4 små potatis, halveras och kokas i saltat. 1 stor grovriven morot, dessa lägges i potatiskoket tillsammans med 14 halverade sockerärtor
Gott, gott och ganska enkelt. Du tar naturligtvis grönsaker efter egen smak och eget förråd. Behåll dock gärna örtsmakerna eftersom de höjer salladen ett par snäpp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.