Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Det blev lite rester över som vi idag blandade upp med ”vanligt” ris och det funkade toppen. Det här kan faktiskt bli en ny favorit, både Supermix ochcitrondressingen
Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter. Kall, rostad, potatis (alla som älskar kall potatis, räck upp en hand) och några tomater som jag slängde in i ugnen så att de bakades till perefktion
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Lägg ut alla ingredienser på tallrik, forma citroncrèmen till små ägg och placera på tallriken, avsluta med att plocka små dillkvistaroch mangoldskott att dekorera med
Toppa salladenmed den hyvlade parmesanen och de rostade pumpakärnorna. Bygg ett berg av sallad i mitten av tallrikarna, garnera med den lite knapriga ostronskivlingen och den vackra schalottenlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.