Min mormor bodde i ett stort vitt trähus med gröna knutar och fönsterkarmar. En rejäl vedspis som regelbundet matades med en klabb gav både en speciell värme och doft
Så enkelt och det blir riktigt gott med alla olika varianterna. Men jag kan lova att det är betydligt bättre med den här än att gå till butiken att handla en förpackning
Skala äpplen, skär dem i skivor och lägg dem strax i vatten, så rodnade icke, låt dem sedan koka med ett stycke kanel, och när de äro välmosade, så riv dem genom durkslag, späd sedan med vatten att soppanbliver lagom tjock, låt henne litet koka och giv henne smak med vinoch socker
Knappt orkat med något. Tänkte ge er min fina frukost i receptform, jag har haft en sak för fruktsoppor på sistone, nyponsoppa, äppelsoppa och idag en rolig twist på blåbärssoppa med rödbetor i
Äppelsoppamed ankleverganachePortioner. Äppelsoppa. Passera och runda av med smör. Äppelsoppa. Rosta mandelmjölet gyllenbrunt med kryddorna, låt svalna
Mixa till en slät soppa och smaka upp med salt och peppar. Toppa med yoghurt, chili och persilja. börja med 5 dl buljong och tillsätt mer om det behövs när du mixar
Den här hade jag också med mig på barnbasaren. Jag mixade ihop detta med en stavmixer. Sen brede jag ett lager med bontycreme, ett lager med lemoncurd och sen gjorde jag en chokladganach som jag hade runt om och på innan jag dekorerade med chokladsticks och björnbär
Svara på enkel fråga HÄR så har du chans att vinna ett utflyktskit bestående av 2 fina Höganäsmuggar, 2 sittunderlag och ett tetra pak med god äppelsoppa från Kiviks Musteri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.