½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar
Indra, hon som bjöd på det först hade putsat till receptet lite och likaså gör jag med lite mer. Blev bjuden på en supergod varmsmörgåstårta för av en vän här innan jul,
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Vi brukar kalla detta för varmsmörgåstårta men tänker man på en vanlig smörgåstårta som ska värmas så låter det allt annat än gott
Finhacka Champinjonerna och fräs upp dom med salt och peppar,Låt svalna. Tag mjukosten och blanda med Cream Fraichen finhacka skinkan och blanda med osten tillsätt persiljan och dom svalnade champinjonerna
Jag gjorde en väldigt smarrig varmsmörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar. Varmrätt. smörgåstårta,. Avsluta med det sista brödet, halverade körsbärstomater och den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.