Ostigare kan det inte bli och så vansinnigt gott. Ost. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
Riktigt gott. Ikväll gjorde jag ännu en variant på taco, nämligen en tacogratäng. Till en början hade jag tänkt göra tacopaj men var inte sugen på just pajdeg så istället blev det något gratäng-liknande där jag använde mig av en en massa tacochips som botten och även som ett täcke ovanpå
Broccolilåda med kycklingfärs. Idag behövde vi snabb och enkel middag. Man kommer väldigt långt med kycklingfärs och broccoli, här i en megasnabb gratäng
750 g fast potatis50-75 g smör½ hönsbuljongtärning½ grönsaksbuljongtärning200 g purjolök (en bit med både vita och gröna delar)1 krm svartpeppar1 krm vitpeppar1-2 krm salt1 tsk sirap (eller 2 msk portvin)Hacka purjolöken
Jag har haft en väldigt skön semester och njutit av lite välbehövlig ledighet, sol och värme, gott sällskap och är många upplevelser rikare idag när jag kommer hem