Krydda med salt och citronpeppar. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
1400 g kräftstjärtar (gärna från norska havskräftor). 1Skär övriga rotfrukter i lagom stora bitar och blanda ner i grytan med löken. 1Häll i grädde och vin pudra över saffran, blanda runt och lägg i kräftstjärtar och fisken. 1Smaka av med lite salt och låt allt sjuda tillsammans några minuter. 1Servera soppan med några fina timjankvistar på toppen
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Som utlovat, recept på fiskgrytan från förra helgen. Jag gjorde vitlöksbrödet på grov panini, men kan nog bli snäppet godare med vanlig baguette faktiskt
Tina fisken och dela den i bitar och krydda med Seafood & Fish-kryddan runt om. Efter att ha inhandlat fiskkryddan som ingick i receptetså skred jag till verket för någon dag sedan och bjöd på fiskgrytan
Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del. Skala moroten, dela längs med i tunna stavar och skär i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.