Smakernaav underbart god av vitlök och parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Här om dagen så hade jag en skål över, men i stället för att steka den som jag brukar, så slängde jag ihop en potatissallad som jag blev riktigt nöjd med
Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Blanda den varma eller rumsvarma potatisen med sparris, salladslök, rädisor och persilja
En härligt somrig sallad medrostad färskpotatis, rödlök, tomat, ruccola och god dressing. Rör ihop dressingen medpotatissalladen och låt stå till servering
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.