Då var det dags för året första potatissalladmed färskpotatis. I våra land har vi inte riktigt ännu börjat skörda vår potatis, men snart kan våra sommarpotatissallader enbart innehålla vår egen potatis
När tryffelmassan svalnat något blandar du i godiset och slår upp i en form klädd med plastfilm. Låt tryffeln stelna i kyl över natten och skär den sedan i små fyrkantiga bitar
Doppa i resten av chokladen och dekorera med valfritt strössel, kulor eller annat som är dekorativt. Så står Kristi Himmelsfärd för dörren och nog ska Han få med sig en sötsak upp, jaha då
dl Mango Chutney grön. Här om dagen så hade jag en skål över, men i stället för att steka den som jag brukar, så slängde jag ihop en potatissallad som jag blev riktigt nöjd med
Serverad på mitt favoritbröd och toppad med ugnstorkade tomater och grovmald svartpeppar. En spontan present från min syster, en solig dag, telefonsamtal med min familj, skratt på jobbet med underbara kollegor, gott te, tid i naturen, fin musik, en bra bok, en inspirerande film, yoga, bilder på min systerdotter, drömmar om resor jag kommer göra och människor jag kommer träffa
Efter jobbet på fredag bär av det till Malmö över helgen och jag håller tummarna för att vi enas om att detta blir middagen på lördag tillsammans med ett glas vin eller två ♥ Här kommer receptet
Superenkel höst-pasta medsmakav svamp och tryffel Spara Skriv ut Portioner. Den här pastarätten går både snabbt och är lite vardagslyxig – perfekt att servera en fredagskväll ihop med ett glas rött
grön sparris. Smakaavmed salt och vitpeppar. Pensla dem med olja, salta och peppra. Tillsätt tryffeloljan, smakaav (känn efter hur mycket du vill använda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.