När mina föräldrar var här så lagade vi en hel del mat. Själv åt jag smörstekt spenat med pinjenötter till medan mina föräldrar och barnen åt pommes till sin gryta
Nyårsmaten. Den ska man gå och klura på under större delen av hösten. Just planeringen är en underdart rolig del av matlagningen - nästan lika bra som att laga maten faktiskt
Känns som att veckorna bara springer fram, i morgon är det fredag igen, visst det ska bli helt underbart med lite ledig helg men kan man få stoppa tiden lite på lördag kanske
Hej. Hoppas ni har det bra runtom i sommarsverige. ) Här har vardagen dragit igång efter semestern och jag jobbade första passet igår, ett pass på 11 timmar, så ingen jättemjukstart direkt men riktigt kul ändå faktiskt
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
. Den här rätten, italienska korvar med linser serveras enligt traditionen på nyårsdagen. De små myntformade linserna skall symbolisera välgång under det kommande året
Då var det dags för lillenyårsafton och snart är det dags att köra in på sista varvet 2012. Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Äntligen kommer inlägget med bilder och text runt nyårsmaten. Till aperitif så serverade vi blossas cognagsglögg med russin och mandlar tillsammans med lite chips