Finns det någon anledning att köpa dyrare ekologiska ägg än “vanliga”. Ehm. JA. Har du någonsin smakat och sett ägg från lyckliga hönor behöver du inte längre undra
Rödspätta med krispig parmesan- och örtpanering. Denna vecka är paradrätten en parmesan- och örtpanerad rödspätta som vi gjorde helt nyligen och kan garantera är jättegod
En helg på landet innebar en lugn helg på bloggen men nu är jag tillbaka. Helgen har gått åt till att bara slappa, bada, sola, åka båt, mysa, spela spel, äta god mat och njuta av livet
Första dejten utan Felicia på över 1 år. Igår var jag och Oskar på Melanders Brasserie i Täby centrum och åt en jättegod brunch tillsammans medan Felicia var hemma hos mormor och morfar och lekte
Här är ett ljuvt smakmöte mellan sparrisen och äggen i omeletten. Först några ord om omelett. en av de enklaste, snabbaste rätter man kan laga – men inte helt lätt i början
Bryt eller skär bort den torra basen på sparrisen, dela stängerna i 5-centimetersbitar. Koka i saltat vatten som knappt täcker, 4–5 minuter, sila bort vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.