Svartpeppar från kvarnen* Pressa citronen* Öppna burken, skölj av bottnarna* Lägg upp en på varje på en snygg assiett* Häll citron på varje* Lägg på en klick gräddfil och överst en klick löjrom* Vrid ett varv med svartpepparkvarnen
Då var vi åter på plats i köket efter en litenminisemesterresatill närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
Nämen hörni, nu börjar det närma sig på allvar. Men nu vänder i alla fall mörkret tillbaks. natten mellan lördag och söndag var årets längsta så nu kan det väl bara bli bättre
Har du missat att planera desserten till nyår. Jag har alltid frysta blåbär från sommarens plockningi frysen, det är världens bästa bär för snabba desserter
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute ibutikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparnatill en riktigtklassisk jordgubbstårta
Har velat testa att göra en ”muggkaka” men har aldrighittat ett bra recept. Sökte runt lite på internet och man behövde i alla fall en bas av gryn/mjöl och ett eller flera ägg
) Men jag tog igen det med råge, årets sista dagar minsann. Bäst jag redovisar vår nyårsmeny för er så jag inte glömmer bort den, det gjorde jag ju nämligen senast
Snart är det dags för nyårsafton och här kommer tips på en nyårsmeny. När vi hade främmande på annandagen av vår fina guddotter med familj och vän bjöd vi på just detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.