400 g kokta kikärter eller 2 tetror eller 2 normalstora burkar konserverade kikärter. 400 g kokta kikärter eller 2 tetror eller 2 normalstora burkar konserverade kikärter
Ta ut och häll ut kikärterna på dubbelvikt hushållspapper så oljan sug upp lite grann. Jag är medveten om att det är en hel del inlägg om kikärtor här på bloggen nu förtiden men det är verkligen en favorit hos mig
Skaka plåten och vänd runt kikärterna några gånger under tiden. Låt kikärterna svalna innan servering. Servera de rostade kikärterna som drinktilltugg, snack eller godis
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Friterade kikärtor är nytt för mig, passar som snacks till en öl, eller till välkomstdrinken. Kikärtorna håller sig några dagar, så de går bra att förbereda i förväg
400 g kokta kikärter2 msk majsstärkelse1/2 tsk curry1 krm chilipeppar1/2 – 1 dl oljaSalt Häll av och skölj kikärterna i kallt vatten. Stek kikärterna på hög värme i rikligt med olja 3-5 minuter, tills de får lite färg och är knapriga. Tagschilipeppar, curry, kikärter, majsstärkelse, olja 37 f m. 400 g kokta kikärter
Spanska tapas är något jag inte kan få nog av. Tapaskväll är som tacos för vuxna. Man köper en del färdigt, svänger ihop lite tillbehör, samlas ett gäng och plockar och äter, i evigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.