Röran av ärtor, vitlök, solroskärnor och god olja passar till pasta, absolut, men kanske särskilt bra att bre på macka eller i vegan-vraps (minska bara mängden olja)
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Och dessutom behöver du inte bara äta dessa kikärtor framför favoritfilmen på fredagskvällen - de går minst lika bra att slänga i salladen för att piffa till den lite extra
Tillsätt olivoljan, salt, ost, skinka och peppar. 1 tsk salt + lite till. 4-5 dl eller ca 240- 300 g finax naturligt glutenfri Mjölmix. De som inte har Gluten byter ut mjölmixen till 5 dl vetmjöl special
Så enkelt syltar du kantareller – fantastiskt gott. Pressa lime över löken tills den är täckt. Vattenmelon- och fetasallad med mynta och lime Ingredienser 1 röd lök saften av 2-4 lime 1 kruka mynta grovt hackad 250 g fetaost 1,5 kg mogen vattenmelon 100 g svarta oliver 4 msk god olivolja nymalen svartpeppar Gör så här Skala och halvera rödlöken. 2-4 lime
Det blev faktiskt så gott att jag undrar om jag kan spara något till julafton. Jag fastnade för chokladmintfudge, som krävde minimal arbetsinstats men ändå verkad väldigt gott
Kikärtor och frysta edamebönor. Vänd ned edamaebönorna, på med resten av curry- och saltblandningen. Servera som snacks eller tillbehörtill kanske de här biffarna och med broccolipesto, men också till en grillad bit kött eller som en ingrediens till sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.