Blanda samman gryn och mjölk och låt det stå 5 minuter Blanda färsen med salt, peppar, ägg, rosmarin, citronskal och saft, och grynröran.
Tycker du som vi att det blir lite för löst så rör i lite ströbröd.
Dela färsen i 8 bitar och platta ut till biffar, lägg på ostbitarna och vik samman, platta till. tryck samman ordentligt så inte osten smälter ut och försvinner i pannan...
Stek biffarna i smör, ca 5 minuter, kolla så köttsaften är genomskinlig - då är dom färdiga.
1. Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta och skär potatisen i klyftor och lägg dem på en plåt. Blanda potatisen med olivolja, dragon, salt och peppar och sätt in i ugnen ca 25- 30 min
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Tvätta och skär potatisen i klyftor och lägg dem på en plåt. Blanda potatisen med olivolja, dragon, salt och peppar och sätt in i ugnen ca 20-25 min
Härligt goda färsbiffar som får smak av fetaost och basilika. Färsbiffar. Färsbiffar. Färsbiffar. Fetafyllda färsbiffar med tomat och basilikagräddsås 13 propoints
Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.