kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
Varför inte lyxa till det i helgen med en god kebabrulle som hela familjen kommer att älska. För en gång skull kan ni själv få välja vad er kebabrulle ska innehålla
4 portioner. 100 g. finhackad gul lök. 400 g. mager nötfärs. 1 msk. matolja. 1 tsk. spiskummin. salt och peppar. 2 dl. matlagningsyoghurt, ev låglaktosmatyoghurt
Hej alla läsare. Idag har jag varit trött som en zoombie. -( Men har ju sin förklaring när min lilla goding fick för sig att inte sova inatt utan hållde på att krångla från midnatt sen ville han upp runt 1 och så kom vi inte i säng förns kl 5 på morgonen lagomt tills det va dags för sambon att åka till jobbet
Fräs lök och nötfärs i olja i en stor stekpanna. Krydda med spiskummin, salt och peppar. Blanda matlagningsyoghurt, majonnäs, vitlök, dragon, socker, salt och peppar till en sås
De här goda bröden är helt suveräna att använda till kebabrulle eller liknande. Bröden är mjuka och lite sega vilket gör att de håller ihop bra även när de fylls med lite blötare fyllning
Kebabrulle med pulled pork i het chilisås. Söndagsmiddag här hemma brukar till 99% vara rejäl husmanskost, ofta en långlagad stek, kokt potatis, primörer med sky/gräddsås av något slag
I Sverige råder det delade meningar om hur riktigt kebabkött ska vara. Det enda som alla verkar vara helt överens om är att det ska innehålla kött, men där slutar likheterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.