Smörstekttorskrygg. När vätskan stekts bort, blanda i smör. Smaka av med salt och peppar (var inte rädd för att ha i salt så att såsen balanseras, men ändå behåller sin höga syra)
Jag fick tag på fin torskfilé, tjock som torskrygg men till mindre än halva priset, när jag lämnade butiken hade jag även fått med mig några ostron och havskräftor
Börja med moset, lägg sedan på laxen lite snett mot moset, lägg på en snygg skiva av fänkålen, toppa med den fantastiskt goda såsenoch dekorera med krispiga, spröda ärtskott
Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche och mjölk. Bryn kantarelleroch lök i smöret i en stekpanna tills all vätska från svampen kokat in
Smöra en ugnsfast form och lägg i det stekta köttet. Häll den stekta svampen över köttet. Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.