Den här fiskrätten var galet god by the way. Häll Ingefärssåsen i botten på en djupare tallrik, lägg på fisken och garnera med finstrimlad vårlök, lite färsk chili och en klyfta lime
Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar. Nyttigt är det också eftersom det här verkligen är snabbvarianten där jag inte wokar nudlarna utan bara blandar de kokta/blötlagda nudlarna med färsk ingefära, vitlök och chili
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Förrätten bjöd Karin och Magnus på, en alldeles underbar tonfisk-tataki. Tataki är en japansk tillagningssätt som (i alla fall i den något försvenskade versionen) innebär att man halstrar kött eller fisk snabbt runtom
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar. Vi åt fisken med kokt potatis, gröna ärter och kall vit sås, sån man fick i skolan du vet… Jag tycker den är så god