6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostadesolrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostadesolrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Toppa med skinkchips och solrosfrön. Nu föredrar vi den gröna som växer ovanjord, medan Europa (i alla fall norra) prisar den vita som vuxit under jorden
Hacka under tiden basilikan och blanda med olja, balsamvinäger och honung i en djup skål. Lägg ostbitar och de nyrostadesolrosfröna i blandningen och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.