Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Mozzarellafylld fläskfilé. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché 400 g fläskfilé
Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché 400 g fläskfilé
6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostade solrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smaka av med salt och ev lite vitpeppar. Blir såsen för tjock spär du med vattnet från svampen. Servera de krispiga potatisarna med tunna skivor av fläskfilén och den goda såsen och gärna lite rårörda lingon
Putsa köttet från senor och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt. Servera med potatis och bea. 3 Rör ihop löken med dragonvinäger och persilja. 600 g fläskfilé
Blanda ihop allt med en elvisp. Örtmarinerad fläskfilémed rostat löksmör 4 pers. 600g fläskfilé. Lägg i platspåse tillsammans med kött kallt i minst 4h. Servera medrostade grönsaker och avokado med örtsalt 600g fläskfilé
Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.