Så var vi framme vid måndagens efterrätt som kommer från Allt om mat. underbart fräsch och god. Den är egentligen tänkt som nyårsefterrätt, men funkar en jullovsmåndag också
Förra året gjorde jag en hallonpannacotta som var ooootrooooligt god. I år kommer jag att göra den igen för att det är en sån klockren nyårsdessert och för att jag redan nu dreglar när jag tänker på den
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Igår morse satt vi som vanligt och försökte komma på vad vi ska äta nästa vecka. Vi började prata om att vi skulle äta någon rolig, ovanlig fisk i helgen
Ugn 200º. Kakan. Vispa ägg och socker till en vit smet. Tillsätt valnötter, bikarbonat, bakpulver, salt, kardemumma, kanel, mjöl och vispa ihop alltsammans