Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat ochmed god sälta och smak av bacon. Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Pensla med uppvispat ägg och dekorera med pärlsocker. Jag älskar ju choklad och de här spröda chokladsnittarna är småkakor som alltid går hem i vår familj, de här smakar mycket choklad och det är omöjligt att bara ta en kaka
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Smält smöret och koka upp tillsammans med grädde och mjölk. Bryn smöret och låt det svalna. Mal hälften av nötterna och blanda i tillsammans med mjölet
Vad jag gillar med både kladdkaka och den här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
Huvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
Det här blev kex att ta med på resan och som passar att lägga ner på vilken utflykt som helst. Jag tycker att det passar med rätt små kex, det blir som en lagom munsbit för barn
Både saftiga och knapriga ochmed perfekt konsistens, vilket inte är enkelt med vegobiffar. Jordnötter och morötter är som gjorda för varandra och skapar en harmonisk balans mellan salt och sött
Vispa ihop curd och grädde med en elvisp till en fluffig kräm. Börja med att göra en pajdeg. Bred ut i pajskalet och dekorera med hallon och blåbär eller vilka bär du vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.