Den här rätten hittade jag på Tasteline och var både enkel och god, ja,såsen var fantastisk god. Jag hade klyftpotatis till, men det går ju även bra med ris eller pasta
Det är bara för något år sedan som jag lärde mig att gilla senap. Jag blir alltid glad när jag lär mig att gilla nya smaker då det "öppnar nya dörrar" i matvärlden
På något sätt så förknippar jag denna rätt med Italien, kanske för att dem har mycket citron, eller att jag fått för mig att man äter mycket helgrillade kycklingar i Italien främst Toscana, att den funkar så himla bra med vin, att den känns rustik osv
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner ris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong