Lax

Lax

  • 4 Recept
Ugnsbakad lax i hummersås

Ugnsbakad lax i hummersås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram laxfilé(er) 3 msk hummerfond , Touch of Taste 1 dl vatten 1 dl crème fraiche 2,5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 msk röd stenbitsrom 1 msk dill , finklippt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Gräddig lax med soltorkad tomat, vitlök och babyspenat

Gräddig lax med soltorkad tomat, vitlök och babyspenat

Krydda 4 skinnfria portionsbitar lax med salt och nymalen svartpeppar. Bryn laxbitarna och häll sedan över 1 dl vitt vin och 3 dl vispgrädde. Låt laxen småputtra i grädden ca 15 minuter, använd gärna lock om du har
Lax med medelhavstäcke

Lax med medelhavstäcke

Lägg laxen i en ugnsfast form. Häll blandningen över laxen och räkorna och toppa med parmesan. Lax med medelhavstäcke, 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax med medelhavstäcke, 4 portioner. 4 laxfiléer