Bestämde mig för att ha kycklingfiléer till middag med någon god sås till. Låt såsen stå på lägsta värme under tiden du förbereder kycklingen samt kokar pastan
Rör ihop grädde, puré, ajvar och oregano och häll över kycklingen. 4 portioner 600 k kycklingfilé (gärna innefilé som tinar fortare) smör till stekningsalt och peppar2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar relish 1 tsk torkad oregano8 st cocktailtomaterostSkär kycklingen i mindre bitar och stek i smör så de får färg. 600 k kycklingfilé
Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan