600 g rödspätta eller rödtungafiléer (jag kommer prova med pangasiusfiléer eftersom min man inte hittade rätt fisk när han veckohandlade idag)2-3 dl tärnad papaya1 burk kokosmjölk0,5 dl vitt vin eller pressad lme2 fiskbuljongtärningar1 tsk maizena- eller potatismjöl0,5 dl vattensalt, pepparräkor till garneringHalvera fisken på längden och forma till rullader
Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
kallrökt lax, skivad. 1naturell färskost. 1crème fraiche. 1dill, hackad + till garnering. 1citroner1. Vispa färskost och crème fraiche med elvisp, det ska bli spritsbart