Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Det är inte första gången det bakas bullar på den här bloggen. Men det är så sjukt gott och det är få saker som nästan alltid levererar som just bullar
I. d. a. g. ä. r. e. t. p. i. c. k. n. h. o. s. S. u. l. v. ,. å. f. b. B. m. V. -. j. T. 4. ö. M. D. 7. 0. 1. 2. 5. 6. R. (. y. ). á. 3. K. H. Ö. L. /. 8. A. g r
Låt bullarna jäsa övertäckta ca 2 tim på en rumsvarm och dragfri plats. Rimbobullar. ca 25 st½ pkt jäst2 dl kall mjölk200 g rumstempererat smör eller margarin1 msk strösocker6 dl vetemjölFYLLNING75 g smör eller margarin1½ msk strösocker1½ tsk vaniljsockerPENSLING1 äggGLASYR1 dl florsockerett par droppar vattenRör ut jästen i lite av mjölken i en skål