Idag är det Picknickens dag. En av de godaste baguetter jag vet är Skagenbaguetten. Den godaste jag har ätit hittills är på ett kafé i Jönköping där jag är uppvuxen
Håll i hatten för denna fantastiska godbit - twixrutor. Den består av tre lager, en neutral botten av mandelmjöl, en ljuvlig kolafyllning som får sin sega konsistens och smarriga smak av fibersirap gold, samt smält choklad
Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
Glutenfria citronkakor. Foto. Nicklas Tegerström. Det här är en variant av mitt recept på glutenfria syltkakor, som jag gör med hemmagjord lemon curd som fyllning
Glutenfria semlor. Ingen bakelse i världen slår väl en hederlig semla. Därför är det väl inte mer än rätt att det ska finnas en semla som även glutenfria fikaivrare kan njuta av, så här års
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar