Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Jag har gjort det igen för det här är en av mina absoluta kycklingfavoriter. Om du inte har provat att panera kycklingfilén med riven halloumi ännu så är det hög tid
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Hemgjord glass slår det mesta, speciellt en tidig sommardag som idag, själv har jag den billigaste varianten av glassmaskin som bara klarar en sats om dagen och som inte slår in tillräckligt med luft i glassen vilket gör att om man sparar den i frysen någon dag extra så har man världens hårdaste glass
Köttfärspaj är himla gott tycker vi och var ett givet kort på pajbuffén. Jag har faktiskt aldrig testat att göra en med äggstanning, utan varierar ofta fyllningen och brer ett täcke av crème fraiche över
. Projektet för dagen är en pulled pork med min hemgjorda kryddblandning. Började med att ta ut fläsk karré och låta den vila en timma i rumsremperatur
Putsa filén fri från ev hinnor och senor. Bryn oxfilén runt om i fettet tills den fått en fin stekyta. Lägg över den i en ugnsform och vik ihop den tunnaste delen så att filén blir så jämntjock som möjligt