En super god variant av en glutenfri lasagne. Passar utmärkt att göra rätten helt veganskt,. byt bara ut kött mot quorn färs och byt ut mejeriprodukter mot
Huuuaaah, vilket väder det var i söndags. Vi var inne mest hela dagen och fixade och donade. Då passade jag även på att testa ett nytt recept som jag hittade på nätet och det är Paolo Roberto som står för det
Pajdegen. Knåda ihop alla ingredienser och låt stå svalt en stund. Tryck sedan ut i en pajform, nagga lite i botten och förgrädda på 200 grader i 10 min
Skär kylskåpskallt matfett i små bitar. Lägg mjölsorterna, matfett, salt och timjan i en skål. Finfördela matfettet med en gaffel eller med fingertopparna till en smulig massa
Som sagt, matlagningsaktiviteten är oerhört låg nu för tiden. Minsta möjliga ansträngning för energin, viljan, inspirationen och allt vad som behövs vill inte alls infinna sig