Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
De där två Bosarpkycklingarna som vi redan skrivit flera gånger om att vi ätit på (Kyckling cordon bleu och kycklingsoppa, samt att vi förstås gjorde en favorit, kycklingbitar i ugn på de lår- och vingbitarna, har vi nu gjort åt sista kycklingfiléerna på i en kycklingcurry-wok
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Friday, baby. Strax sportlov för oss här uppe i norra Sverige. Bara sista rycket kvar. Vi tar vårt pick och pack i afton och drar till syrran i Umeå över helgen
Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Fläskfilégratäng med pasta. Publicerat 2016-04-07 21. 49. 29 i. Kött,. Middag,. Pasta. Detta recept är en krämig pastagratäng med fläskfilé, knaperstekt bacon och persilja