Jag tycker om att äta kokt, kall quinoa i sallad tillsammans med en god vinägrett, men i mitt senaste påhitt har jag använt dem istället för ströbröd i tonfiskbiffar
Dagen till ära serverad tillsammans med svensk nypotatis, smörstekt kattfisk och nobissås. Vi delade ner kattfisken i portionsbitar, marinerade den i citronsaft och flingsalt ungefär en halv timme
Finbesök och helg,så på fredagslunchen passade på att inhandla lite fin köttig och vit fisk. Det blev kattfisk detta tillfälle och eftersom jag var lite sliten efter jobbveckan, fick det bli enkla tillbehör
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilken överraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela löken, skrubba rotfrukterna. Dela rotfrukterna i grova bitar. Lägg rotfrukterna och löken i en ugnsform, ringla över honung och olivolja, salta och peppra