Jag gillar att bjuda på mat i ett speciellt tema. Har snöat in på indisk mat, tycker det är så gott. De övriga i familjen är inte lika begeistrade i smakerna, men om man är den som lagar maten så är det ju också jag som får bestämma, jippi igen liksom
Tillsätt "frö"pulvret, kokosflingorna och matlagningsgrädden. 2 matskedarmatolja1 liten fint skivad lökFörbered ett fat med. 1 matsked koriander1/2 tsk gurkmeja1/2 tsk chilipulversalt (efter smakMixa ca 2 msk lök, 2 (stora) vitlöksklyftor och 6-7 cm färsk ingefära med lite vatten till en puré. 1 matsked kokosflingor2,5 dl matlagningsgrädde ca 1 dl vatten Så här görs såsen. 2 matskedarmatolja
antiseptiska, underlättar matsmältningen, barn brukar få det mot kolik etc. Bhajia njuts bäst tillsammans med chutney, antingen tamarindchutney (receptet finns här) eller tomatchutney
1 dl matyoghurt. 1 dl matyoghurt. 1 dl matyoghurt. Nu är det bara en dag kvar innan barnens jullov börjar. Oj, vad de ser fram emot det och oj vad jag är ledsen att jag inte kan vara ledig och hemma med dem hela härliga jullovet