Det här knådfria matbrödet är riktigt enkelt att baka, kruxet är väl mera att få till det med tiden då brödet ska jäsa i två längre omgångar, plus minst en halvtimme på plåten innan gräddning
Häromdagen när jag satt och slösurfade hittade jag ett brödreceptsom lät spännande. Det innehåller inget mjöl och kan göras glutenfritt om man väljer glutenfria havregryn
Visst är det underbart gott med en skiva varmt bröd med en klick smör & en skiva godost. Hur mycket mjöl det går åt kan skilja en del mellan olika fabrikat eller märken
Efter att jag jobbat på eftermiddagen bakade jag ett riktigt gottbröd med rågsikt, gjorde kyckling wokoch nybakat, varmt bröd till tjejerna när de kom från jobbet ikväll, populärt
Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan ochdom blev storfavoriter direkt. Dom äts inte bara när man är hungrig, utan jag har märkt att de även fungerar somgodis
Dela i knäckebrödet i rutor med en kniv. Blanda alla torra ingredienser och töm i vattnet. Låt svalna på galler och lägg de inte uppe på vararndra, då blir de mjuka