Baka brödet i ca. Ställ in bröden i ugnen och sänk till 200grader. Detta blir ett snabbt inlägg för att dela med mig av receptet på de här otroligt goda frukostfrallorna
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Jag börjar vecken med att tipsa om ett gott bröd, något jag brukar baka när vi har soppa, för då vill barnen gärna ha nybakt bröd till av någon anledning
I kylen fanns lite fetaost, en bit mozarella, några halvor soltorkad tomat och en rulle smördeg. Perfekta ingredienser för att göra små piroger att mumsa på tillsammans med lite ölkorv och serranoskinka
Knådfritt bröd med endast en jäsning - Superlätt att baka. Smakar som brödet som man får till pizzasalladen på pizzerian - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. 250 gr som sänkes till 200 gr när bröden sätts in. Grädda bröden i 20-25 minuter och bullar i 10-12 minu-ter
1. Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsätt fil och sirap, arbeta ihop till en deg. 2. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar
1. Blanda salt, mjöl, bakpulver och socker. 2. Dela smöret i mindre delar och rör ner i mjölblandningen tillsammans med ägg, mjölk och rågsurdeg så att det blir en slät, kladdig deg