Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37 grader. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt övriga ingredienser, spara lite mjöl till utbakningen
De här källarfranskorna behöver bara jäsa en gång, vilket gör att de kan bakas samma morgon de ska ätas ifall man är uppe tidigt och inte avlider av hunger
God morgon,. Tänk att i morse var jag inte sugen på pannkakor så det fick bli tekakor istället. Mmm, varma tekakor med ost, smör och marmelad Du hittar receptet nedan
Hej hej,. I förra veckan hade jag barnen hemma en dag och eftersom att frukostbrödet var slut så fick vi hitta på ett snabbakat men jättegott bröd – polarkakor
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den i kallt vatten. Tillsätt olja, socker och salt. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner lite i taget i degvätskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.