Ris ala Malta Ris Ala Malta är ju så gott. Fast den får inte göras på gröt. Jag gör den på mitt sätt. Då blir den godast Annikas Bakery House
Krämig fläskfilegryta med champinjoner och soltorkade tomater 1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig Jessica Jatala
Anders pasta med räkor Skala räkorna. Skala och hacka vitlöken grovt och kärna ur och skiva chilin. Fräs vitlök och chili i olja ett par minuter utan att det får färg Hemmets Journal
Fläderblomssaft Om du (mot förmodan) inte redan har ett recept på fläderblomssaft kan jag rekommendera det här som kommer från en av Per Morbergs kokböcker Matrepubliken
Urgod räkgryta! Skär gurka, purjolök och paprika i strimlor, fräs de tillsammans med smör i en gryta. ( Stekpanna går även bra) Låt de fräsa omkring en stund carrosgefvert