Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Bästa raw food kakan. Den här rawfoodkakan är väldigt mäktig och det behövs bara en liten skiva för att man skall känna sig nöjd så den räcker länge och till många
veganska, raw och givetvis hälsosamma snickers. Snickers är dock varken glutenfri, vesansk, raw, sockerfri, mjölkfri eller äggfri, och därför ska jag idag visa min egen variant som är det
Forma små bollar och rulla i raw kakao. Raw kakao – alt. 5 msk raw kakao (ekologiskt) – alt. GÖR SÅ HÄR. 1. Mixa först sönder dadlarna så de blir i mindre bitar
Gomorron. Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
Supergod rawfoodtårta med choklad och kolasmak. 1/2 dl raw kakao. 1 dl raw kakao ev mer beroende på hur stark chokladsmak du vill ha. 1/2 dl raw kakao. 1 dl raw kakao ev mer beroende på hur stark chokladsmak du vill ha
Jag har precis kollat igenom Leilas Supermat. programmen som går på tv på torsdagar och det var härifrån jag fick idéen om att testa på att baka dessa godingar
Jag spenderade några minuter med att kika igenom delar av mitt receptarkiv och hittade då dessa smarriga skapelser/munsbitar med choklad, jordnötssmör och kikärtor
Mintchoklad bites. Mandelbotten. Du behöver. 2 1/2 dl sötmandel. 14 dadlar. 3 msk kakao. 1 msk kokosolja. 1. Kör mandeln i en matberedare, häll sedan över det i en bunke
Mixa valnötterna tills de är grovhackade. Tillsätt övriga ingredienser och mixa hastigt ihop allt. Tryck ut massan i en form med bakplåtspapper, cirka 14 × 20 centimeter
Botten. Lägg cashewnötterna i en mixer och mixa tills det blir ett krämigt smör. Det tar ett par minuter och du får stanna och skrapa ner nötterna från mixerns kanter ett par gånger under tiden