2 gelatinblad. 12 dl blåbär. 11 msk pressad citron. 13 dl grädde. 1blåbär till garneringenBlötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i fem minuter
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde och mjölk och slå det över äggulorna, blanda väl och tillbaka i kastrullen
Jordgubbsfromage 4 äggulor ¾ dl socker 4 dl vispgrädde 6 gelatinblad 1 msk apelsinsaft korn av 1 vaniljstång 400 gr jordgubbar  Blöt upp gelatinbladen i kallt vatten
Hej Påskveckan. Är en trött Hanna som skriver här idag. Har skrivit en hemtenta på 5 timmar i juridik under dagen så nu är jag ganska slutkörd i huvudet
Det här måste ni testa. Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det