Desserten på Nyår satt som en smäck. Garnera medbär. Vispa äggvitorna med sockret till ett hårt skum. Blanda äggulor, socker, grädde, mjöl och smör i en kastrull
En dessert ti die for. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Doppa tillsist biskvierna i den vita chokladen och låt stelna. Dela smöret i små kuber och blanda tillsammans med övriga ingredienser, hallon, vaniljsocker, florsocker och citronsaft
Så är ju oftast fallet med en påskdessert. Själva ska vi ju iväg hem till min svärfar och hans sambo fira påsk tillsammans med min svägerska och hennes familj som också kommer dit
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. På DN hittas ett recept medbiskvier som inte är så konservativa som jag brukar föredra mina bakverk
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.