Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Att göra köttgrytor är verkligen härligt. Man kan variera dem nästan hur mycket som helst, och låter man bara köttet koka tillräckligt länge, så blir det också alltid gott
Det här är en gryta som har följt med några år och som vi gjorde igen nu under påskhelgen. Den bröt av bra mot all påskmat och kan ätas både till vardag och fest, sommar som vinter
Såhär på hösten så passar det extra bra med en mustigt god köttgryta. Problemet för mig är att jag sällan har tid att göra just köttgrytor eftersom köttet ska koka såpass lång tid om det ska bli bra
Och mina barn brukar inte äta kött. Mina kommentarer. Det tar tid att lära känna sin "potta". Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Linda in laxen i foliepaket och koka i vatten i ca 10 minuter. Hacka morötter i små tärningar och fräs dem mjuka i smöret, ca 5 minuter i stekpanna (medelvärme)
Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar
Jag är så glad att vi äntligen fått flyt på tjejmiddagarna. Livet har en stund med barn och familj i olika faser där man inte tycker sig ha tid med egna saker, det är laga mat, skola och taxiverksamhet för hela slanten
Den här supergoda tonfiskgratängen gjorde jag för första gången i 7. an på hemkunskapen. -) Jag fullkomligt älskar den, tyvärr blir det inte så ofta jag lagar den då min man inte alls gillar tonfisk