Himmelskt gott är smakkombinationen rabarber och jordgubbar. Det här receptet har jag tänkt göra länge (det är ju knäckigt), men det har inte blivit av
Knäckflarn är goda att äta som de är eller som tillbehör till glass. Helt oemotståndliga blir de dock om man lägger ihop dem med chokladsmörkräm emellan
Idag tänkte jag bjuda er på glutenfria små hallongrottor. Det drar nämligen ihop sig till det traditionsenliga rödakorskakkalaset som är en del i Kulturveckan i Rasbo, där jag bor
Choklad och apelsin är smaker som passar bra tillsammans. Här har jag kombinerat dem i en rulltårta, där den lite syrliga apelsinsmaken utgör en frisk kontrast till den lena smörkrämen
Förberedelserna är igång. I helgen är det nämligen dags för dubbelkalas hemma hos. Vi ska fira Andreas som fyllt år och Alvin som fyller år nästa vecka
Glutenfria citronkakor. Foto. Nicklas Tegerström. Det här är en variant av mitt recept på glutenfria syltkakor, som jag gör med hemmagjord lemon curd som fyllning
Jag började fundera på vad man kan göra för kakor att ha till kaffet i jul- och nyårstid. Hallongrottor är i och för sig vackert julröda i sin fyllningsklick, men för mig ändå hopplöst förknippade med sommar eftersom jag gärna gör dem på sommarsemestern
8 1/4 dl semper Glutenfritt Mjöl. Rör eller vispa fettet och sockret mjukt. Tillsätt ägget. Blanda i de torra ingredienserna och arbeta samman till en deg
STRACCIATELLATÅRTA MED HALLON. En glutenfri chokladtårta inspirerad av den italienska chokladglassen. Den består av en långpannebotten som du delar i tre längder och sedan monterar ovanpå varandra med fyllning emellan
Sen är det ju som med allt annat glutenfritt, det torkar snabbt och passar därför perfekt att kasta in direkt i frysen och sen plocka fram några i taget efter behov