Dillkött 1. Skala morötterna och skär dem tunt på längden på en mandolin. Lägg skivorna i kallt vatten i ca en timme Svt
Tjälknöl II Färskt kött lägger du i en eldfast form och sticker in en kött-termometer i den tjockaste delen av köttetHemmets Journal
Fylld baconlindad färslimpa Bred osten över köttet men inte ända ut i kanterna. Rulla samman köttet till en färslimpa med våta händer Hemmets Journal
Kålpudding Gör så här. Sätt ugnen på 200º. Skär bort stocken på kålhuvudet och skär kålen i bitar. Fräs kålen i smör i en stekpanna, gärna i omgångar www.arla.se
Grekiska färsbiffar med tomatsallad Ingredienser Grekiska färsbiffar 500 g blandfärs 1 dl finhackad mynta eller persilja 1 st citron - finrivet skal 1 st pressad vitlöksklyfta 1 Recept.se
RECEPT RÖDBETSBIFFAR 4-5 cm) fint, pressa ur saften ordentligt från köttet i ett litet glas, pressa saften från en halv citron, en skvätt olivolja, en nypa salt + peppar & honung efter smak PT-Fia driver Sveriges populäraste träningsblogg
Klassisk ugnsbakad falukorv – hur gör du? Ikväll lagade vi falukorv i ugn här hemma. En klassiker som aldrig går ur tiden och som uppskattas av alla Kryddburken.se
Wallenbergare med potatismos och champinjon- och persiljefräs Börja med potatismoset. Skala potatisen och skär den i mindre bitar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten under lock Hemmets Journal