Torbens kött

Torbens kött

  • 12 Recept
Wallenbergare
Dillkött

Dillkött

1. Skala morötterna och skär dem tunt på längden på en mandolin. Lägg skivorna i kallt vatten i ca en timme
Tjälknöl II

Tjälknöl II

Färskt kött lägger du i en eldfast form och sticker in en kött-termometer i den tjockaste delen av köttet
Fylld baconlindad färslimpa

Fylld baconlindad färslimpa

Bred osten över köttet men inte ända ut i kanterna. Rulla samman köttet till en färslimpa med våta händer
Kålpudding

Kålpudding

Gör så här. Sätt ugnen på 200º. Skär bort stocken på kålhuvudet och skär kålen i bitar. Fräs kålen i smör i en stekpanna, gärna i omgångar
Grekiska färsbiffar med tomatsallad

Grekiska färsbiffar med tomatsallad

Ingredienser Grekiska färsbiffar 500 g blandfärs 1 dl finhackad mynta eller persilja 1 st citron - finrivet skal 1 st pressad vitlöksklyfta 1
RECEPT RÖDBETSBIFFAR

RECEPT RÖDBETSBIFFAR

4-5 cm) fint, pressa ur saften ordentligt från köttet i ett litet glas, pressa saften från en halv citron, en skvätt olivolja, en nypa salt + peppar & honung efter smak