500 g falukorv i stora tärningar. 1 dl matlagningsyoghurt. 1 bit kålrot ( 200 g ) 1 kålrabbi ( 250 g ) 2-3 morötter ½ purjolök 500 g falukorv i stora tärningar 6 dl vatten 2 hönsbuljongtärningar 2 lagerblad 1 krm vitpeppar 1 kruka färsk mejram Senapssåsen 1 dl matlagningsyoghurt 2 msk skånsk senap 1 stk fransk senap ½ krm salt
Falukorv i ugn – gör så här. falukorv, (9 %). Ingredienser 500 g falukorv, (9 %) 150 g ost, lagrad (17 %) 2 äpplen, gärna av en syrlig sort 1 purjolök, stor 1 kilo kålrötter 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 msk smör dijonsenap, salt, nymald svartpeppar
– Den är billig, den är urgod och man tar vad man har i fråga om fyllning, säger hon i Kökskalendern från 1994. Gårdskaféets älskade äppelkaka i långpanna – gott till många Kastrullkaka Ingredienser 4 portioner 125 g smör (eller margarin) 1 ½ dl socker 1 ägg 1 ½ dl mjöl Förslag på fyllning 2 äpplen + kanel 1-2 dl hallon, blåbär eller röda vinbär Garnering 2 msk pärlsocker Gör så här Sätt ugnen på 225 grader
Gör man den på rätt sätt blir chiagröten krämig och god men använder man till exempel en vattnig och tråkig mjölk kommer din chiagröt också att smaka tråkigt
Nu ska jag visa hur du enkelt gör din egen vassle. När man tillverkar yoghurt, kefir, ost eller någon annan fermenterad mjölkprodukt bildas en restprodukt som är flytande vassle
Nedan visar jag hur jag gör, denna gång är det en fyrkantig tårta, men metoden är exakt den samma med en rund tårta, bara lite enklare då du slipper hörnen
Och i dag ska vi göra Beef Jerky till helgen. Och i dag ska vi göra Beef Jerky till helgen. Vi torkade kött i går , Beef jerky ni vet "cowboy mat" ett gammalt sätt att konservera kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.