Finfördela brödet i en matberedare. Smält matfettet och blanda samman det med brödsmulorna. Tryck ut det i en form, med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Smält vit choklad i ett vattenbad och rör ner den i cheesecakesmeten. Man kan täcka cheesecaken med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd
Krossa kexen till smulor, gärna i matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Tryck ut smulblandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
1. Mixa bröd och smör i en matberedare. 2. Tryck ut i en form och grädda i 200° C varm ugn i ca 8min. 3. Ansa broccolin och förväll i lätt saltat vatten max 2 minuter
Hallå i vinterstugorna. Är allt klart inför jul. Hemma hos mig är det inte klart på långa vägar. Jag har fortfarande mycket att baka och fixa med innan jag är klar
NEW YORK CHEESECAKE MED BLÅBÄR (8 PORT) 300 g digestivekex 150 g osaltat smör 1 dl strösocker 1 dl majsmjöl 2 tsk vaniljsocker 600 g Philadephiaost 2 1/2 dl kesella 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad 1 dl färska blåbär Gör så här. Låt cheesecaken stå i kylen över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och det blir dessutom lättare att skiva upp i snygga bitar