När cheesecaken skall serveras använder du en riktigt vass kniv och skär försiktigt ("såga" inte för mycket) utmed formens insida för att lossa cheesecaken
Den varma brieosten är ett perfekt tillbehör på ett buffébord bland mycket annat gott. Dessutom blir det så vackert med den vita osten, de röda tomaterna och den gröna basilikan
För en hög cheesecake. Garnera ostkakan medcitronskal, limeskal och små marshmallows. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
En variant på cheesecake som går snabbt att göra och som inte kräver någon ugn är den här cheesecakenmed blåbär ochcitron där färskost och creme fraiche blandas ihop och sedan får stå i kylen och stelna
Resultatet är en frusen cheesecakemedcitron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusen cheesecake
Gjorde denna cheesecake här om dagen som jag verkligen kan rekommendera. Topping 350 g tinade blåbär 1 dl färskpressad citronjuice 1 1/4 dl socker Botten 200 g digestivekex 100 g smält smör Fyllning 500 g mascarpone 5 dl crème fraiche 3 msk florsocker. 1 dl färskpressad citronjuice
Denna kaka gjorde jag med detta recept men bytte ut gelèn i kakan till en med citreonsmak och den uppepå till en med jordgubbsmak men innan jag la på jordgubbs gelén så la jag lite jordgubbsbitar som dekor runt kakan och när den var klar toppade jag den med jordgubbar doppade i vit choklad
Cheesecake - finns det inget bra svenskt namn. Den här varianten medcitronoch ricotta är enkel - bara lite vispning och gräddning i ugnen, kylning och sedan på med lemoncurd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.