Tina kycklingbenen. Servera till kycklinggrytan. Tillsätt rödvin, tomater, honung (eller 1 tsk socker), kycklingfond, vatten och tinade kycklingben. Låt grytan koka upp, sänk värmen och låt småkoka under lock ca 35-40 min tills kycklingen är klar. 566 kcal, 37g protein, 5g fett, 87g kolhydrater 1 kg Kycklingben Frysta. 4 msk Kycklingfond Buljong
I söndags när jag var i affären fick jag se att det var extrapris på grillad kyckling. Kunde inte låta bli att köpa med mig en hem, och igår fick den utgöra basen i den här goda kycklinggratängen
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Afrikansk kycklinggryta - en favorit på vårt bord. Bryn kycklingbitarna runtom ioljan, lägg ner lök, vitlök, curry och chili och låt fräsa med någon minut
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan