Nu trillar det in lite mer mat i bloggen mot vad det brukar. Det är lite mer mat i matstyling branschen än vad det är bak men det är lika kul vad som, så det spelar ingen roll
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
1. Skär högreven i 2x2 cm bitar. Bryn kött och bacon i olja. I omgångar så att köttet inte kokar vätskan. 2. I med löken, vitlöken, jalapenosen (finhackad), paprikan (finhackad) och fräs tills lök och paprika mjuknat
Idag blir det godis igen, två varianter av chokladbollar - den klassiska, onyttiga varianten och en lite nyttigare variant utan smör och socker (förutom vaniljsocker)
För ett par månader sedan köpte vi en Crock Pot och det har varit en succé hittills. Crock pot är en slow cooker, alltså en eldriven gryta som tillagar maten på låg temperatur under en lång tid
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. I morse tog jag ut en entrecôte-bit på cirka 1 kilo och la i en liten gjutjärnsgryta
Jag sitter och tittar på norska moppar. Det vill säga sex-åringar som har judoträning. Mitt i mopparna fångar en konversation bland andra mammor min uppmärksamhet