chili - här användes spansk peppar, två röda. I helgen lagade vi en av våra gamla favoriter Texasno bean chili, en rätt där vi är ganska kräsna på resultatet, och pottan levererade med bravur
Finhacka chilifrukterna, undvik kärnorna om frukterna är väldigt heta. Vi har ett burspråk i vardagsrummet som nu upptas av frodiga chiliplantor som flyttat in för vintern
Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari. Ann-Sofi är en skojsig brutta som varje fredag bjuder sina instagramföljare på fredagsfräckisbilder
Stir together all sauce ingredients in a 5-6 qt slow cooker. Cover and cook on high 3 to 4 hours or on low for 6-7 hours. 3 lbs (about 5-6 count) boneless, skinless chicken breasts
Hacka chilin grovt och pressa den genom en vitlökspress ner i en bunke. Inlagd jalapeno. Nedan är en fantastisk gryta som kan närmast liknas vid en chili con carne
Det finns hysteriskt många recept på texaschili på internet och här kommer ytterligare ett. I den här varianten har jag valt att använda chilisorter som är lätta att hitta på din lokala mataffär
De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texaschili med tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.