Lo mein är en Kantonesisk maträtt med äggnudlar där ingredienserna varierar, den kan göras med kyckling, kött eller helt vegetarisk, det enda som är gemensamt i alla recept är just äggnudlarna
Blötlägg lergrytan en halvtimma innan den skall användas. Hetta upp rapsolja i en stekpanna och bryn köttet så att det får fin färg runt om, salta och peppra
Koka pastan al dente. Tärna kassler, bacon och svamp fint. Hacka lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs svamp, kassler och bacon tills allt börjar fin färg
Bryn färsen i en gryta med smör- och rapsolja. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Skala palsternacka, rotselleri och morot och skär i tärningar som är 1x1 cm och låt dem fräsa med färsen ett par minuter
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Så himla god. Det är den perfekta rätten att bjuda på om man ska bjuda många på middag, dubbla mängden på allt så har du en stor plåt att servera
Cornflakespanerad kycklingburgare med guacamole i brioche. 10 januari 2017 @ 09. 26. En saftig kycklingburgare med hetta från chili, syra från lime och krispig panering som du enkelt lagar till